Labor day

I dag hadde vi fri fra skolen fordi det var labor day, som er det samme som arbeidernes dag. Kjekt å ha fri på slike dager!  Jeg og Chelsea dro ut for å spise frokost. Gjett hvor vi dro;

McDonalds! Vi fikk maten gratis pågrunn av en feil med terminalen deres. Kommer til å være så feit etter dette året. Men de er faktisk ganske sunne her i fohold til hva jeg trodde. Trodde de fleste amerikanere dro ut å spiste på mcdonalds så å si hver dag, men det gjør de langt i fra ikke. Etter vi hadde spist dro vi å golfet. Chelsea og Steve er veldig gode golfere. Jeg derimot har ikke akuratt ett talent innenfor golfing.  jeg slo bare baller, og jeg klarte ikke det en gang. 


Her er jeg irritert over at jeg ikke klarte å treffe ballen. Jeg må forresten gå med flip flops fordi jeg har en infeksjon i tåa, hater de! Alle her går i det, og jeg synes det er så styggt! I går da vi serverte i ett bryllup hadde den ene brudepiken flip flops på, hvem gjør det?? haha. 

Sarah og Chelsea, så søte! Etter golfingen dro vi ut å spiste. Var og golfet i 8 timer, er ganske gøy selv om jeg ikke spiller!
I morgen er det på med skole. Er ikke klar for å starte på skolen igjen. Denne uken har jeg så mye jeg må gjøre av lekser. Har noe de kaller senior project, som er at man skal velge ett yrke som skal man drive med det yrke i 20 timer tilsammen. Jeg er allerede skolelei, ikke ett godt tegn.

Travelt

De siste dagene har vært hektisk. Jeg er på fotballaget, og vi trener 2 timer etter skolen hver dag. Jeg begynner 0730 på skolen og slutten litt over 17, så må jeg gjøre lekser, spise middag og legge meg. Det er hvordan min uke har vært. På onsdag hadde vi bortekamp 2 timer unna her så da kom jeg ikke hjem fra skolen før 2130. 2-3 ganger i uka har vi gym på skolen i 2 timer, så de dagene trener jeg 4 timer. Det som er verst er at det er over 100 fahrenheit som er 40+ grader. Det er helt forferdelig å måtte løpe når solen steker i tillegg. Skolen er lett, det eneste som er vanskelig er matten. De har helt andre regler og gjør alt annerledes. Jeg forstår ingenting.

Familien min driver en catering business så vi sererer og lager mat for 2 bryllup + en bursdag denne helgen. Er veldig travelt og jeg er nesten alltid opptatt. Men jeg liker det! 

Alle bildene er tatt fra bryllupet i går. Nå skal vi catere ett annet bryllup og jeg er seint ute. Skal se om jeg får tid til å legge ut flere bilder av de siste dagene i kveld. 

hits