Om prom

Er rart å sitte her å skrive ett blogginnlegg nå, etter å ikke ha skrivd siden februar. Jeg må bare si at det har skjedd så utrolig mye, aner ikke hva jeg skal starte med engang. Har fått møte nye fantastiske mennesker, har hatt spring break, påskeferie, prom, finals og graduation siden den tid. Alt har gått så sinnsykt fort og jeg sitter nå her og er sjokkert over at jeg bare har 9 dager igjen i Usa!!! 

Prom var veldig bra! Jeg stresset litt med kjole fordi jeg var sent ute som alltid. Endte opp med en rosa kjole da, selvfølgelig. Om morgenen før prom dro jeg med vertssøstren min og en venn av hun for å fikse neglene. Etter det dro vi å ble sminket av Chanel! Noe som var sinnsykt gøy! Har aldri blitt sminket av en make-up artist før, så var noe nytt. Etter det dro vi hjem for å fikse hår. Jeg hadde sinnsykt liten tid på å fikse mitt, så det ble ikke så vellykket... 

Jeg dro i en veldig stor gruppe med veldig mange i. Vi dro ut å spiste på resturant først og etter det dro vi til der dansen var arrangert. Det var ikke så veldig ulikt dansene vi har på skolen hjemme i Norge egentlig! Jeg går jo på en veldig liten skole så det er jo selvfølgelig annerledes enn de store skolene. Vi danset, tok bilder i photo booth og spiste litt mat som de hadde satt fram. Det var utrolig gøy! Etter det dro vi hjem for å skifte til mer casual klær, så dro vi på post prom. Det er da arrangert i gymsalen på skolen. Det var masse leker og gjøre der. De hadde blant annet store oppblåste hinderløyper der (nesten som ett hoppeslått men som en hinderløype). Det hadde også masse mat der! De hadde alt fra sukkerspinn til starbucks kaffe. Var alt i alt en veldig bra natt som jeg aldri kommer til å glemme!

Tok ikke så mange bilder på prom noen som jeg angrer veldig på..Men disse er de jeg har! Tenkte å skrive om graduation i nesten innlegg fordi det er en del bilder. Tusen takk til alle som har gått innom bloggen min dagli de månende jeg ikke har blogget, det jeg setter stor pris på!

ÉN KOMMENTAR

Postet av: Rahiima
Dato: 19.05.2014 kl. 18:57 Blogg: http://rahiimah.blogg.no


så fine kjoler dere hadde på!
Postet av: Lena Nicoline Karlsen
Dato: 19.05.2014 kl. 20:41 Blogg: http://www.lenanicoline.blogg.no


så nydelig du var trude min <3

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR:

hits