Cheerleading competition

I går dro vi på Alyssas cheerleading konkurranse. Vi dro klokken 8 om morgenen, og det tok rundt 3 timer å kjøre. Det var veldig morsomt å se på alle som opptrådte. Blair som er skolelaget vårt og laget Alyssa er med på kom på 6 plass utav 16 lag! Vi var der rundt 5 timer før vi dro ut å spiste å kjørte hjem. 


Alyssa og søskenbarnet hennes, Kate.


Alyssa og besteforeldrene hennes.


Verstsforeldrene mine, Joel og Melissa, og Alyssa.


Vertssøster og vertsbror.


Meg, Alyssa og Kate.

De var veldig flinke! Skal få lastet opp video så jeg kan vise dere senere! Da vi kom hjem dro jeg, Kate og Alyssa ut en tur med vennene til Alyssa. Det skulle være en overraskelses bursdag til en av vennene hennes, men han kom for sent, så det ble bare til at vi satt ute ved bålet og så en film.

I dag dro vi på Garretts basketball kamp. De vant med nesten halvparten mer poeng! Etter det dro vi ut å spiste buffet på en resturant med det beste utvalget jeg noen gang har sett!! De hadde all slags mat og desserter. Til og med sjokoladefontene og sukkerspinn. Got to love America!


Melissa over gjennomsnittet fornøyd med sukkerspinn, haha!

Litt senere på dagen dro jeg på en løpetur. Tok bilde av denne utrolig fine solnedgangen!! Elsker solnedgangene i Nebraska, de er alltid så fine!

Nå har vi nettopp sett avsluttnings seremonien i OL. Må si jeg er stolt over og være norsk! Synd Russland tok ifra oss 1. plassen, men sølv er jo alltids bra! Det aller beste må jo være å vinne over USA. Mange av vennene mine har sagt at de kommer til å vinne over Norge, men der tok de kraftig feil, haha. Nå skal jeg legge meg så jeg er opplagt til en ny uke. Vi har fri på fredag så håper uka går raskt!

Fikset designet, så nå funker kommentarfeltet!

INGEN KOMMENTARER

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR:

hits