Innholdsrik dag

I dag var det state championship i wrestling. Vi fikk fri fra skolen for å dra, så jeg dro med noen venner. Vi kom dit, betalte parkering og billetter for å komme inn. Vi kom dit rundt 12 så da vi kom var alle som skulle wrestle fra skolen vår ferdig!! Så da var det ingen vits i å være der, og vi hadde batalt for å komme inn for ingen grunn. Jeg og Alli dro på shopping i gågatene i stedet. Var veldig fint vær ute så det var veldig koselig!


Sydney, Emily, Julia og Alli.


Vi dro i gågatene i gammel byen, og det var sykt fint! Var også innom en platebutikk med masse venylplater osv.


Vi spiste en av de beste sushiene jeg har smakt!

Da vi kom hjem igjen, dro jeg og Ashley og fikset neglene! 

Så var det neglene da.. Ble helt ærlig ikke fornøyd i det hele tatt. Elsker designet, men neglene er firkantete og stygge!! De holdt ikke på mer enn i 3 timer før 2 av de falt av!! Skal dra dit i morgen eller søndag å få de til å fikse de... synes de er utrolig stygge (spesielt den på den midterste fingeren).

Var en helt hærlig dag! Da jeg kom hjem var moren og faren til vertsmor, Melissa, her. De kjørte hele veien fra South Dakota i dag. I morgen drar vi på state cheer competition 3 timer unna. Alyssa går jo på cheerleading så skal dra dit å heie på henne. Vi drar klokken 8 i morgen tidlig, og nå er den snart midnatt så må nok legge meg. Skal prøve å ta masse bilder når vi er der!

Kommentarfeltet funker forresten ikke.. Det er noe galt med kodene på designet, så må få til å fikse det. Utrolig frustrerende at det ikke funker!!

INGEN KOMMENTARER

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR:

hits