Personlighetsforandring

Vet virkelig ikke helt hva som går av meg. Jeg har helt ærlig vært ganske deprimert i det siste. Har prøvd å være sosial, men jeg føler bare ikke får å omgås med masse folk. Sist gang jeg var med noen av vennene mine var fredag for nesten to uker siden... Var med Ashley på torsdag og Lena i helga, men utenom det har jeg nesten ikke vært med vennene mine. Jeg har hatt ekstremt mye hjemmelengsel i det siste. Jeg prøver å ikke tenke på hva som skjer hjemme og jeg prøver og ikke savne vennene mine så altfor mye. Men det er så vanskelig.

Jeg har jo venner her, men de er ikke slik som i Norge. Jeg føler jeg ikke klarer å gi alt av meg selv lengre. Jeg blir hele tiden kjent med nye folk, og det er ekstremt slitsomt. Jeg har alltid vært veldig utadvendt, og jeg så for meg at det var lettere å være utvekslingsstudent enn det det egentlig er. 

Er bare så sliten av å alltid må gi 100% av meg selv. Jeg føler jeg har forandret meg. Føler jeg ikke er den jenta med masse latter og godt humør lengre. Jeg prøver så godt jeg kan og gi alt jeg kan, men nå er jeg på det punktet at jeg ikke klarer gi alt mer.

Prøver og tenke at det er normalt og være deprimert i perioder av ett utvekslingsår, og jeg har snakket med flere utvekslingsvenner som har det på samme måte. Jeg er ikke alene om det, og det er vell bare noe vi må gå igjennom. Det er ikke første gangen i løpet av året jeg har følt det slik. Humøret går veldig opp og ned. Hjemmelengselen går som en berg-og-dal bane, haha. Er bare litt over 3 måneder igjen nå, så jeg klarer vell å holde ut.

 

3 kommentarer

Postet av: Jannicke
Dato: 20.02.2014 kl. 09:09 Blogg: http://jt0byy.blogg.no


Uffda. Håper det blir bedre :)
Postet av:
Dato: 20.02.2014 kl. 14:14 Blogg:


Jeg forstår, men samtidig må du huske at dette er en once in a lifetime mulighet du har, og det blir jo dumt hvis du skal se tilbake på dette året seinere i livet og du må tenke "uff, hvorfor kastet jeg bort så mye tid på å ha hjemlengsel?" Hjemme er du jo hvert år, mens det du har nå, et helt år i USA, det kommer du aldri til å få igjen..
Postet av:
Dato: 21.02.2014 kl. 06:40 Blogg:


lll
Postet av: Bettina
Dato: 27.02.2014 kl. 00:21 Blogg:


Hei! Jeg var utvekslingsstudent for en god stund siden (06/07), og kjenner veldig godt igjen det du skriver om over her. Jeg var i Idaho og den tiende utvekslingsstudenten hos den familien jeg bodde hos. De var en super familie og visste selvsagt mye om dette å inkludere nye mennesker fra forskjellige kulturer inn i sin familie :)

Uansett, det jeg ville si til deg er at jeg hadde nesten ikke hjemlengsel i løpet av året, ikke så mye i julen heller, men BOOM i januar/februar fikk jeg helt sykt hjemlengsel og telte i og for seg dager til jeg skulle hjem. Min søte vertsmor merket dette og vi snakket litt om det og hun kunne fortelle meg at samtlige av de utvekslingsstudentene de hadde hatt fikk kraftig hjemlengsel rundt januar/februar, men at det gikk over etter en liten stund. Det gjorde det med meg også :)

Hang in there, snart har du ikke like mye hjemlengsel, og bare vent 1 mnd, så begynner du å bli veldig stresset for å dra hjem og alt du skal og vil rekke å gjøre før du drar, i tillegg til at man begynner å innse at det livet man har skapt i løpet av et år snart er over. NYT tiden! :)

/Bettina

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR:

hits