My 4 day weekend

Hei! Lenge siden sist jeg oppdatterte med hva jeg har gjort. Grunnen er rett og slett fordi det ikke har vært så mye som har foregått for å være ærlig. Først denne helga har jeg faktisk gjort noe på ganske lenge. Jeg og Ashley dro å shoppet i Omaha etter skolen på torsdag. Tok desverre ingen bilder av det.. Men har en bitteliten video!

HAHA! Har det så gøy når jeg er med Ashley hun er så morsom! 

På fredag hadde vi fri! Det var jo valentinsdag så da fikk vi fri fra skolen gitt, haha. Jeg var hjemme hele dagen. Senere på kvelden lagde jeg, alyssa og Garrett pizza og så film.


Hahah, Alyssa og Garrett in action!


Vi måtte jo selvfølgelig lage hjerteformet pizza, det var jo trossalt valentinsdag!

I helgen har jeg vært på besøk til Lena som er en annen utveksligsstudent fra Norge her i Omaha! På lørdag bowlet vi med EF gruppen og etter det dro vi på shopping. Jeg overnattet hos henne fra lørdag til søndag. Det var så koselig! Er helt fantastisk og faktisk kan ha muligheten til å snakke norsk igjen!! Vi norske har annerledes humor enn de fleste amerikanere, så det var gøy å kunne le av de samme tingene. Har ikke ledd så mye på utrolig lenge!


Vi farget håret til Lena og hadde en skikkelig koselig jentekveld. Kjente jeg trengte det skikkelig! Er så godt å ha noen som er norsk som man kan snakke med som går igjennom det samme som deg selv. Vi tok bilder og lagde en video som jeg kommer til å poste på bloggen i neste innlegg! Dere finner forresten bloggen til Lena HER.

I dag har vi også hatt fri! Det er presidents day så alle skoler har fri. Jeg har ikke gjort noen verdens ting i dag bortsett fra å fikset designet på bloggen. Skulle egentlig på baskettball kamp, men hadde mye heller lyst til å være hjemme og se tv med vertsfamilien. I morgen er det skole igjen. Føles ut som vi har hatt ferie i en uke fordi jeg husker ikke engang timeplanen for morgendagen, haha! 

Ellers lurte jeg på hva dere vil se på bloggen framover? Jeg har fått spørsmål om å lage ett innlegg om amerikanske inntrykk av Norge, så får se om jeg gjør det. Har også planer om å lage video fra hverdagen, men jeg lover ingenting. 

2 kommentarer

Postet av: Lena Nicoline
Dato: 18.02.2014 kl. 06:11 Blogg: http://www.lenanicoline.blogg.no


det var så koselig å være med deg trudemin! så fint kjøkkenet deres ble btw! haha<3
Postet av: Trude - Utvekslingsstudent i Nebraska 13/14
Dato: 18.02.2014 kl. 06:27 Blogg: http://trudeg.blogg.no/


Lena Nicoline: koselig å vær med dæ å! savne dæ allerede :( ja du må kom å se det! <3

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR:

hits