Tenk at det snart er over

Tiden går så altfor raskt. Jeg sitter å tenker på at jeg faktsik har vært her over halve oppholdet mitt. Jeg har vært her siden 22 august, altså over 5 måneder! Jeg kan ikke tro at tiden har gått så fort. Jeg er faktisk sjokkert. Tenker hele tiden på at jeg er så heldig som har denne muligheten. At jeg faktisk har levd drømmen. Det føles ikke ut som jeg har vært her så lenge faktisk. Føler ikke det er så lenge siden jeg ankom Usa. 

Jeg føler ikke at jeg har vært her så lenge som jeg har vært her. Mye av det tror jeg er fordi at jeg flyttet og måtte starte helt på nytt under oppholdet mitt. Egentlig skulle det jo bare vært november nå, om man ser det som at jeg startet på nytt. Altså at jeg har bodd her i Nebraska i 2 måneder. Har det helt utrolig bra! har ingenting å klage på! Har en super familie, og har fått mange venner. 

Det er så mye jeg fortsatt skal oppleve mens jeg er her. Men jeg føler på en måte at det er over. Jeg føler jeg har opplevd å sett nok, samtidlig som jeg har så lyst til å se og oppleve så mye mere enn det jeg har gjort så langt. Tenker hele tiden på at det her året er noe jeg aldri kommer til å få tilbake. Dette er en once in a lifetime ting. Jeg kommer ikke til å oppleve noe av det samme senere. Jeg føler helt ærlig at jeg ikke har nytt det til det fulle. Jeg har nesten ikke tatt noen bilder, noe jeg angrer utrolig mye på. Jeg har ikke sett og opplevd alt det jeg har muligheten til å se og oppleve.

Jeg tenker nå at det eneste jeg kan gjøre de siste 4-5 månedene er å nyte den siste tiden til det fulle!! Nå i mars starter fotball sesongen. Blir sikkert mye opptatt med det. Jeg ser veldig fram til det ettersom mange av vennene mine spiller fotball også. I april er det prom, og det ser jeg utrolig fram til. 

Tiden går så fort men samtidlig så sakte. Jeg vil på en måte være her lengre en det jeg skal. Men jeg lengter også hjem. Hjem til kjære Norge. Hjem til venner og familie. Men som sagt - nå gjelder det bare å nyte den siste tiden jeg har her til det fulle!

ÉN KOMMENTAR

Postet av: ingvild
Dato: 11.02.2014 kl. 20:26 Blogg: http://www


<3<3 glede mæ sånn til du kommer hjem, kos dæ dritmasse mens du e der!!

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR:

hits