my christmas

På lørdag første dag i juleferien dro vi alle sammen i pakket bil med 3 hunder og masse bagasje til South Dakota! Bilturen tok bare 3 timer, men fy søren så trangt det var med 6 personer og 3 hunder! Da vi kom fram var hele familien til verstmoren min, Melissa der. Vi hadde en julelunch og ett lite secret santa party, der alle skal ta med en gave og så bytter man den bort. Husker ikke helt hva vi gjorde dagene før julaften, men vi shoppet litt og nesten alle i familien fikk spysyken. 


Her i amerika feirer de jul veldig annerledes enn i Norge. På julaften var det "christmas eve" som er en kveld man går i kirka og spiser litt god mat. Var veldig koselig å være i kirka! Var en veldig stor kirke så det var gøy!


Tyler, Emma, Alyssa og meg


Melissa, Joel, Renae og Kevin

Den 25 var det full  julaften med masse god mat og gaveåpning. Vi feiret med vertsfaren min Joel sin familie. Det var en veldig amerikans julaften, og det var så langt fra norsk som det går an. Vi hadde biff med bakt potet og friterte reker til julemiddag. Det var godt, men er jo ikke vandt med det på julaften, haha. De åpner gavene på morningen her i Usa så det var full gaveåpning! Vi tok ikke med oss pakkene hele veien til South Dakota så vi åpnet de på kvelden når vi kom hjem til Nebraska senere på dagen. 


Julemiddagen! Det grønne er géle som går som en erstatter for grønnsaker, haha!


"christmas dinner knocked us out" HAHA

Alt i alt var det en veldig vellykket julefeiring! Veldig amerikansk, og annerledes jul i år, men veldig gøy å se hvordan de feirer jul!

2 kommentarer

Postet av: monahesthag
Dato: 03.01.2014 kl. 07:14 Blogg: http://monahesthag.blogg.no


så koselig å feire på en annereledes måte :)
Postet av: anne
Dato: 04.01.2014 kl. 21:15 Blogg:


hva skjedde med spørsmålsrunden?

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR:

hits