Pakker ut kofferten for 4 gang

Det har seg slik at jeg har bytett familie igjen. Jeg visste nesten helt fra starten at det ikke kom til å funke. Det var ingen store problemer, men jeg , vertssøsteren og vertsmoren kom ikke helt overens. Moren og datteren var bestevenner, og det var uvandt for oss alle at jeg skulle komme inn. Jeg følte meg helt ærlig uinludert. I mot slutten av oppholdet mitt der gikk vi ikke overens i det hele tatt. Var så ille at vi ikke engang snakket sammen. Bare ting som ett simpelt "Hei" og enkle spørsmål. Det var vanskelig å finne på noe å si og det var klein stemning blandt oss hele tiden. Jeg var på rommet store deler av dagen, og følte ikke for å sitte nede fordi jeg følte meg ikke velkommen.

På den andre siden gikk alle oss andre veldig godt over ens. Vertsfaren og jeg hadde ett veldig bra forhold, men han jobbet ekstremt mye og var vekke nesten hele tiden. Det var vanskelig å bo der, og jeg visste at vertsmoren og verssøsteren følte det samme om å ha meg der. Vi ble rett og slett enige om at det var best for meg å dra. Jeg ble utrolig lei meg, fordi jeg ville så gjerne at det skulle ordne seg. Men jeg måtte bare innse fakta. Jeg flyttet ut etter å ha bodd der i 1 månede og noen dager. Noen personer passer ikke sammen, og slik er det bare. Jeg ga de blomster og ett takkekort som takk for meg. 

Jeg dro samme dag som vi ble enig om at jeg skulle flytte (18 desember). Jeg flyttet inn hos en venninne som heter Alyssa og hennes familie. Jeg kjente familien fra før, og hadde vært på besøk her ett par ganger. Det er faktisk litt ironisk men dette er familien til utvekslingsstudenten som fikk meg hit til Nebraska, Charlotte, sin gamle familie! Charlotte har dratt hjem nå, så da fikk jeg en plass her. Jeg fikk beskjed om at jeg skulle bo her midlertidig av EF, men vet enda ikke om dette er midlertidig eller om jeg skal bo her resten av året, vi får se hva som skjer. 

 


Jeg har hatt en fantastisk jul med denne familien! VI dro til South Dakota for å tilbringe den med resten av familien deres. Hadde det utrolig koselig! Julen var veldig annerledes i år, på en positiv måte, men det skal jeg lage ett innlegg om senere. 

2 kommentarer

Postet av: KRISTIN
Dato: 31.12.2013 kl. 08:29 Blogg: http://kristinbakke.blogg.no


Du har så fin blogg!
Postet av: Sindre Ellingsen
Dato: 31.12.2013 kl. 08:32 Blogg: http://sindreellingsen.blogg.no


Uff :( Syns det er så grusomt at det skal være sånn at man aldri skal få ro til å bo 1. plass. Det viktigste er at du har hatt en flott og koselig jul! God Jul på etterskudd og så må du ha et godt nytt år :D

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR:

hits