De siste 5 dagene

Hei!!

Nå har jeg vært her i 5 dager! Har noen helt fantastiske dager! Både familien og skolen er super! Har vært på skolen i 2 dager, og det er bare sååå annerledes!!! Har det så bra! Er så mange som er interissert i å bli kjent med meg. Slik var det ikke i Idaho. Her er alle så åpne til nye folk, og andre kulturer. Folk vil faktisk snakke til meg, og bli kjent med meg. Har nesten fått mer venner her på 2 dager enn jeg fikk i Idaho på 2 måneder. Det sier vell sitt! 

De siste dagene har gått veldig raskt. Har nesten alltid vært opptatt med noe. På torsdag var jeg på skolen for første gang. Etter skolen dro vi å kjøpte ansikskremer og litt småting på Sephora, og spiste middag på resturant etter det. På fredag var jeg på skolen. Hadde 3 fritimer så var ikke en så slitsom dag. På kvelden dro jeg med Jennas venner og spiste, og etter det dro vi på kino å så filmen Last Vegas! På lørdag var jeg på ett tailgate party, som er ett party der man er samlet og ser amerikansk fotball på tv. Var veldig gøy!


Aner ikke hvorfor bildene blir i så sykt dårlig kvalitet. Tror jeg må kjøpe en ny linse.

I dag stod vi opp klokken 7 får å dra i kirken! Å det er helt fantastisk hvor annerledes kirken her er i forhold til i norge! Her er det trommer, trumpeter, gitarer og masse sang! De klapper, og de slår ett par vitser i blandt. Er veldig gøy å dra i kirken faktisk! Etter kriken dro vi å kjøpte en nye telefon til meg! Har kjøpt IPHONE 5S!!! ♥♥♥♥


WIII!! Har vært uten telefon i 2 måneder nå! Er så godt å endelig ha en telefon igjen! 

Søndager er familiedag så alle i familien var samlet i dag inkludert besteforeldre. Vi hadde en hyggelig middag og så film etterpå. 
Jerad jaktet en kanin i nabolaget haha! 

Skal bli mye bedre på å ta bilder! Nå som jeg har en iphone som tar ganske bra bilder kommer jeg til å bruke den mye. Skal å få tatt bilder av rommet mitt i morgen. Nå skal jeg legge meg, skal opp om under 7 timer! Er ekstremt trøtt, så blir hardt å komme seg opp i morgen.

4 kommentarer

Postet av: Synne Westrheim
Dato: 18.11.2013 kl. 17:47 Blogg:


er så bra du har det bra <3 gleder meg til fler bilder, med den nydelig iphone 5s :*
Postet av: Celine
Dato: 21.11.2013 kl. 21:51 Blogg:


Hei! Så koselig at du har det bra! Lurer på om du har kommet noe videre med EF? Har du forresten kontakt med Anneli? Det er ønsket å lage en sak i media om hva som har skjedd med henne for at folk skal få se den virkelige EF og stille dem til ansvar.
Postet av: Trude - Utvekslingsstudent i Nebraska 13/14
Dato: 22.11.2013 kl. 04:40 Blogg: http://trudeg.blogg.no/


Celine: hei! Nei jeg har ikke hatt mye kontakt med ef etter jeg flyttet inn hos den nye familien. Jeg fant jo familien selv.. Ja det har jeg! Er ganske sikker på at hun ønsker å stille opp til en sak. Folk trenger å se den virkelige EF!!
Postet av: Celine
Dato: 23.11.2013 kl. 00:09 Blogg:


Hei igjen! Så flott om hun vil det. Jeg tipset Østlandets blad om saken og de ville gjerne lage en sak, men de må intervjue Anneli men har dessverre ikke fått kontakt med henne. Om det hadde vært mulig for deg å videreformidle dette så hadde det vært fantastisk! :-)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR:

hits