Første dag i nytt hjem

Denne dagen har vært veldig bra! Har blitt bedre kjent med familien og byen. Pam og Jenna tok meg med til skolen får å sette opp timer til meg, og de viste meg rundt på skolen og her i Blair. Det er så annerledes her i forhold til idaho!! Klimaet, folkene og byen. Var gøy å møte litt av folkene på skolen! De fleste på skolen visste at jeg skulle komme, så fikk en del blikk nedover gangene, haha. Møtte fantastiske Charlotte som fikk meg hit igjen i dag! Vi klemte hverandre i rundt 5 minutter. Det var så godt å se henne igjen! 

Vi dro hjem og resten av familien kom hjem fra jobb og jeg møtte faren og de to tvillingbrødrene for første gang. De er så koselige! Mangler fortsatt å møte en til av vertsbrødrene mine, så får vell møtt han i helga. Jenna hjalp meg med å pakke ut de to koffertene mine, så spiste vi middag.


Bildet er fra i går da de møtte meg på flyplassen! Jenna, Pam og områderepresentanten min Pam møtte meg der. 

Har det utrolig fint her så langt, og jeg trives veldig godt i familien. Rommet mitt er utrolig fint! Skal få tatt bilder av det i morgen. I morgen er første skoledag!! Er litt nervøs for å være ærlig. Nesten alle vet at jeg kommer, så blir gøy å møte alle sammen! 

Les forresten om Annelis forferdelige opplevelse som utvekslingsstudent! Hun har blitt sendt hjem av EF, og skal dra hjem på fredag. De sender henne hjem fordi hun ikke fikk skoleplass på ny skole da hun ble kastet ut av vertsfamilien sin! Skjønner ikke at de kan være så hjerteløs og sende henne hjem!! Hun er en fantastisk energifull, glad og utrolig snill jente som alle elsker. - Hun fortjener ikke dette i det hele tatt.

2 kommentarer

Postet av: Mathilde
Dato: 14.11.2013 kl. 08:45 Blogg:


Å så bra, har lest bloggen din mens du har hvert her nede! Dette fortjener du virkelig Trude<3 Håper året ditt endelig kan få en bra start!
Postet av: Kristine P.J.S
Dato: 14.11.2013 kl. 12:03 Blogg: http://kpjs.blogg.no


Håper du får det så mye bedre der :)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR:





hits