I Denver

Tusen hjertelig takk for all responsen jeg har fått etter Avisa Nordland lagde en artikkel om min opplevelse!! Tilbakemeldingene har vært enorme! Har fått utrolig mange meldinger på facebook og e-poster fra folk som takker meg for at jeg fortalte om min opplevelse. Mange forteller egne opplevelser, og mange forteller at de har opplevd det samme. Har også blitt kontaktet av et par personer som sier de kan bidra med hjelp. Folk her i Usa har også kontaktet meg etter å ha lest artikkelen. Jeg prøver å svare alle! Jeg setter så stor pris på at jeg fikk muligheten til å dele min opplevelse via AN. Jeg ville nå ut til de som er i samme situasjon. de som har vært i samme situasjon og de som skal/vurderer utveksling senere. Er så glad for at jeg kan vidreformidle min opplevelse, slik at folk får ett bedre innblikk om hvordan det egentlig er å være på utveksling, og hvordan de store selvskapene velger å behandle studentene. Fant også saken min på Nettavisen og Sol.no. 

Klokken er 16.35

Nå sitter jeg i Denver og venter på å fly videre til Omaha, om litt over 2 timer. Er framme i Omaha rundt 22 i kveld! Så langt har reisen vært veldig bra og behagelig. Fikk tilgang til United sin klubb (En launge med tv, internett og mat) av Rebecca, så nå sitter jeg her, og slapper av. Er så spent på å komme fram til den nye familien min! Blir gøy og møte de og bli bedre kjent med de! 

4 kommentarer

Postet av: stine
Dato: 13.11.2013 kl. 02:50 Blogg: http://exchangestine.blogg.no


Lykke til!! Jeg håper alt blir bedre i den nye familien. Stå på! Du er tøff som tørr å si fra, mye har vært galt under min prosess også. Men det verste er at EF ikke har vært ærlige med vertsfamilien min. Vertsfamilien er superbra, men har egentlig aldri sakt ja til at jeg kan være her. De sa ja til å ha meg i to uker, nå har det gått mer enn to måneder.. IECen svarer ikke når de prøver å ringe.

Ser ut som at ting endelig ordner seg for deg, det er veldig bra. Lykke til!
Postet av: charlotte glint wolden
Dato: 13.11.2013 kl. 04:15 Blogg: http://cwolden.blogg.no


Masse masse lykke til!!
Postet av: Ingrid
Dato: 13.11.2013 kl. 11:27 Blogg:


Hei! Vi vil gjerne komme i kontakt med du som eier denne bloggen. Kan du sende meg en e-mail med prisene for sponset artikkel på denne bloggen? Min e-mail er ingrid alfakrøll casinotopplisten.com Takk på forhånd!
Postet av: Maja
Dato: 13.11.2013 kl. 20:38 Blogg:


Lykke til! Håper du får det fint framover, og at ting blir bedre! :D

Litt skremmende å lese om alle dere som ikke får den hjelpen dere trenger, og at dere ikke har det så bra som dere burde da jeg selv reiser til usa skoleåret 14/15.

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR:

hits