Update

Ting har skjedd siden sist jeg blogget. Nå ser det ut til at jeg kanskje har en åpen mulighet til å flytte til en familie i Nebraska!

Rett etter jeg flyttet ut fra den forje familien min fortalte en venninne av meg, Charlotte, at hennes venninnes familie ønsket og ha meg som sin utvekslingsstudent. Jeg hadde veldig lyst til å gå, men EF kunne ikke bytte stater, så jeg fikk ikke låv å flytte dit. Etter 3 uker uten familie, bestemte de seg for å prøve å få meg dit. Jeg har noen områderepresentanter her som prøver alt de kan for meg for å få meg dit, så langt er alt klart utenom at jeg har skoleplass. Skolen holder på å bestemme seg om de kan ta meg inn eller ikke, og vi har ventet på svar i noen dager nå. Familien virker helt fantastisk så jeg håper på at jeg kan dra! Så langt er det det eneste håpet jeg har om plassering akkurat nå. Går rundt og er konstant nervøs og stresset over denne situasjonen. Men må vel bare vente å se hva som kommer til å skje. 

Ellers har det vært litt vanskelig å prøve og være positiv hele tiden. Er vanskelig å klstre på ett smil når du ikke har lyst til å smile i det hele tatt. Jeg har prøvd å holde tankene positive, men med alt som skjer så klarer jeg rett og slett ikke å bare være positiv. Får høre at jeg er negativ ganske ofte fra organisasjonen. Jeg vet jo at de håper på at alle studentene sine er positiv til alle tider, men det er faktisk ikke menneskelig heller. Jeg har dårlige dager som alle andre, men jeg prøver å være positiv og smile selv om det ikke er så lett.


Gamle bilder fra september.

5 kommentarer

Postet av: charlotte glint wolden
Dato: 06.11.2013 kl. 07:07 Blogg: http://cwolden.blogg.no


Å så bra! Har tenkt masse på deg i det siste, håper det ordner seg for deg Trude! Synes det er sykt teit av EF og ikke ta mere initativ når det tross alt er deres jobb å gjøre dette til det beste året for deg! Krysser fingrene for at skoen i Nebraska sier ja!
Postet av: charlotte glint wolden
Dato: 06.11.2013 kl. 07:08 Blogg: http://cwolden.blogg.no


skolen*
Postet av: Daniel
Dato: 06.11.2013 kl. 18:52 Blogg: http://www.studereiutlandet.com/


Heisann! Først av alt vil jeg si at du har en veldig fin blogg. Om du kunne tenke deg å bli intervjuet om det å være på utveksling, så hadde jeg satt stor pris på om du kunne sende meg en e-post.
Postet av: Eva Abrahamsen
Dato: 06.11.2013 kl. 21:36 Blogg:


Håper det ordner seg for deg Trude :-) Behold humøret og husk at det er mange som ønsker deg lykke til, og som bryr seg om deg :-) Klæm
Postet av:
Dato: 11.11.2013 kl. 21:08 Blogg:


Håper det order seg for deg fort og at du kommer til en bra familie:) Jeg vet hvordan det føles og det at du ikke kan skifte stat er bare tull! Jeg fikk bytte etter mye om og men, men det var en hard kamp og jeg ente opp hos ei enslig dame som i følge EF man ikke skal gjøre uten at man godkjenner det, men hun jobbet i EF selv og det var derfor ikke mye jeg kunne si, for alle i EF støttet henne...Stå på å lykke til!! Viss ikke det ordner seg merk deg at du kan få pengene igjen om du ønsker å reise hjem for det fikk til slutt jeg tilbudet om, men jeg valgt å bli igjen....

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR:

hits