Rainy day + bilder fra lørdag

I dag kom regnet til Idaho. Har nesten ikke regnet her siden jeg kom for litt over 2 måneder siden. Tror dette er 3 dagen med regnvær! Er jo helt utrolig at jeg er så heldig å ha sol så å si hver dag! Er utrolig herlig med tanke på at dere der hjemme har drittvær og snø. 

Skoledagen i dag var annerledes enn den pleier å være. Det var hardt å være på skolen. Følte at jeg ikke hadde så mange venner og følte meg ganske alene, selv om jeg hadde venner og være med. Alle fagene vi hadde i dag var tøffe. Masse løping i gymmen og masse arbeid i timene. Vi fikk tilbake resultatene på prøven jeg tok forje uke. Alle på skolen måtte ta den, og gjenomsnittet på karakter var 60-80%. Jeg fikk 6%. Det forteller kanskje hvor vanskelig den var. Var masse ord som jeg ikke hadde en fjerneste anelse på hva betydde! Men den teller ikke på noen slags måte, så var bare gøy å se hvor på skalaen jeg er. 

Etter skolen dro jeg hjem til områderepresentanten min, Ann og snakket litt med hun. Jeg ringte EF for å høre om hva som skal skje framover. Var greit å få ett håp på at ting kommer til å bli bedre. Vi har kanskje funnet en løsning, men vil ikke si hva det er enda i å med at det ikke er helt sikkert.

Nå har jeg gjort mattelekser som jeg har utsatt i mange dager. Fikk øvd til spansk og økonomi prøve som vi har i morgen også. Har hatt masse lekser og skolearbeid i det siste, men har fått gjort det meste på skolen. 


Ja som dere ser nederst i venstre hjørnet jeg fikk 6%.. haha, bra det ikke teller!!

Glemte å fortelle dere om hvordan det var på Haunted World! Alle som hadde vært der fortalte at det var såå skummelt og at de ikke får sove om natten. Vi synes ikke det var noe skummelt i det hele tatt! Altså mye av det var veldig fake, så man ble liksom ikke skremt. køene var så lange for å komme inn, stod i 45 min og ventet. Var kø når vi gikk gjennom husene, så ble mye venting. Vi gikk med en stor gruppe med folk så vi hørte og så hvor folk ble skremt. Men opplegget var utrolig bra! De hadde bra kostymer og noe av det så ekte ut! Skvatt noen ganger, og det var verdt tiden vi brukte der tross alt alle køene!


Han her stod bak meg og skremte meg helt i starten! Jeg skvatt helt forferdelig og hylte. Men han var så søt så vi måtte ta bilde med han.

Nå skal vi se baseball og så skal Rebecca lage en fersken smoothie etterhvert. Må igjen takke dere for alle de fine kommentarene og tilbakemeldingene dere har gitt! Statistikken er faktisk høyere i dag enn i går, overraskende nok. Er gøy å se at så mange bryr seg. Tusen takk! 

Synes det er vanskelig å finne på noe å skrive om annet enn hverdagen min, så jeg lurer på hva er dere interisert i å lese på bloggen framover?

5 kommentarer

Postet av:
Dato: 29.10.2013 kl. 08:08 Blogg:


Kan du ikke lage en spørsmålsrunde, så vi kan spørre om hvordan det er å være student i utlandet?
Postet av: Veronika
Dato: 29.10.2013 kl. 09:19 Blogg: http://itsveronika.blogg.no


Du kan jo ha en spørsmålrunde?
Postet av: lise lindblom
Dato: 29.10.2013 kl. 15:05 Blogg: http://lis3lindblom.blogg.no/


kult :D antrekk og anbefalinger :)
Postet av: Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer
Dato: 29.10.2013 kl. 17:54 Blogg: http://ungdomsperioden.blogg.no


Så kult! Jeg har også lyst til å være i et sånt spøkelseshus en gang!
Postet av: Sarah
Dato: 30.10.2013 kl. 09:47 Blogg:


spørsmålsrunder, outfits, hvordan en typisk dag ser ut, hvordan du fikk deg venner, forskjellene på usa og norge, hvordan skolen er, osv. :)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR:

hits