Jeg er langt ifra den eneste

Etter innlegget jeg skrev tidligere i dag har utrolig mange respondert til det. Har fått masse positive tilbakemeldinger som jeg setter stor pris på. Tusen takk til de som støtter meg og viser at de bryr seg. Var så usikker på om jeg skulle poste det eller ikke i å med at det er ganske personlig og mye kritikk jeg ikke ønsker å gå ut med. Men sanneheten må nå fram. Har fått mange tilbakemeldinger om at det var bra jeg postet det. Statistikken steg utrolig mye i dag, og det er så bra å se at det er så mange som viser interesse for det jeg skriver om. 

Mange utvekslingsstundenter har tatt kontakt med meg og fortalt om at de er i samme situasjon eller verre. Det er så forferdelig å høre at så mange er i samme situasjon som meg. De har fortalt hvordan de føler de har blitt behandlet og hvilke opplevelser de har hatt så langt. Jeg tenkte å dele det med dere, slik at flere får en innsikt i hvordan man blir behandlet som en utvekslingsstudent.

" Er så mye lettere å gi opp. Men det er ikke det vi har planer om å gjøre. Vi skal overeleve dette, og vi skal ha våre gode dager og våre vonde dager. Vi skal dra hjem i juni og fortelle alle hvor forferdelig vi hadde det til tider, men at vi ikke angrer. At vi er stolte av oss selv Jeg trur ikke jeg ville sett meg selv i speilet om jeg dro hjem nå.. Vi er slitne, men vi står fremdeles oppreist."

" Jeg føler meg bedre når vi er fler, ikke fler som sliter akkurat.. men fler som kan støtte hverandre. Jeg trudde i begynnelsen at jeg var den eneste som hadde det jævlig de første ukene. de første to ukene her var helt forferdelige.. Jeg kom ikke litt overens med vertsfamilien min. De tok ikke meg godt i mot i det hele tatt.. Så jeg ringte IEC min, men han bare lo... så jeg snakket til vertsfamilien min og ordnet opp selv! "

" Så bloggen din! Er i North Carolina, iløpet av 2 uker har jeg vært i 4 familier, bare fordi EF ikke greier å finne noen fast! Er så lei, og på tirsdag må jeg på intervju med en famile for å høre om de vil ha meg eller ikke! Vil hjem, savner vennene mine, familien alt! Vet akkurat hvordan du har det! Dette er helt forferdelig!"

" Leste at du e i brytteprosess og har det veldig vanskelig fortida, vil bare si at hvis du trenger å snakke om det så er jeg her! vet akkuratt hvor jævlig det er, var nettop igjennom det samme selv, er helt forderdelig rett og slett. aldri gi opp hvertfall - det blir bedre!! "

" Familien drev med dop osv før jeg kom og moren var på rehab.. hu pleide å være cheer coach på en eller annen skole her i området, men fikk sparken fordi hun stjal penger.. de hadde 6 barn, alle var drittunger.. yngre skrikende barn.. de kranglet dag og natt.. de tok meg aldri til butikken så jeg kunne kjøpe noe mat osv, for de spiste mac and cheese hver dag.. morning til kveld, så jeg ble kvalm til slutt og ville kjøpe meg noe mat. og ja, jeg følte meg som en barnepasser.. moren pleide å gå ut og la meg bli igjen med barna hjemme liksom.. og de ba meg om å vaske hele huset i ukedagene "

Det er så forferdelig å høre at det er så mange av oss. At det er så mange som sliter med vertsfamilien sin. Vi er så mange som ikke er lykkelige i det hele tatt. Mange som har fått drømmen sin knust. Det er så trist og urettferdig. Men vi må vell bare vente. Være sterke og håpe på det beste. 

#utveksling #tanker #vertsfamilie #utvekslingsstudent #missfornøyd

ÉN KOMMENTAR

Postet av: Synne Westrheim
Dato: 28.10.2013 kl. 16:59 Blogg:


Ååå håper sånn at de finner en ny og bedre vfamilie til deg snart!! <3

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR:

hits